social | break

Café de Pionier

De karakteristieke schoolgangen komen uit op het ruime grand café met sfeervol buitenterras en espressobar. Dit is het kloppend hart van de Pionier waar je even kunt ontspannen en andere ondernemers en relaties kunt ontmoeten. In de zomer is het heerlijk toeven op het buitenterras.
De horecavoorzieningen en de authentieke schoollokalen zorgen ervoor dat de Pionier een aangename plek is om te werken. Er is altijd volop leven en er zijn uitstekende kansen om te netwerken en elkaar te inspireren. Ook kun je hier je gasten of relaties op een professionele en aangename manier ontvangen.

 

Het team van The Colour Kitchen zorgt elke dag voor een heerlijk verse lunch met huisgemaakte salades, soepen, dagspecials en warm brood. Het buffet wordt aangevuld met verse sappen en wanneer het seizoen dit toelaat overheerlijke smoothies. Veel producten worden afgenomen van lokale leveranciers.
We serveren ook overwerkmaaltijden onder het motto ‘eten wat de pot schaft’.

 

The Colour Kitchen is ook je partner voor het boeken van een zakenlunch, borrel, receptie of een event.
Vraag informatie aan over de mogelijkheden.

Café

Meet-up

Lunch

Openingstijden café De Pionier
Café 9:00 – 18:00 uur
Lunch 11:30 – 13:30 uur

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. Wij willen samen met onze gasten en partners het verschil maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. We leren hen de kneepjes van het vak in onze horecabedrijven, bedrijfscatering en partycatering.
Elke dag ervaren we bij The Colour Kitchen dat wat we doen écht verschil maakt. Zoals Nelson Mandela ooit zei: ‘De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in de levens van anderen.’

 

Lees meer over The Colour Kitchen

Lunch of borrel

Wij verzorgen graag je evenement: van vergaderservice met koffie, thee en lekkernijen tot lunches. Daarnaast verzorgen wij diners en buffetten voor grote gezelschappen en voorzien wij graag in jouw culinaire wensen tijdens jouw event. Dat is onze ongekende gastvrijheid: welkom bij The Colour Kitchen!

 

Zijn er binnen je gezelschap gasten met een dieet of allergieën, laat het ons dan weten. We hebben de kennis in huis die nodig is en informeren je graag over onze alternatieven.

 

Vraag informatie aan over de mogelijkheden.