Platform P

grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

T 0610478125
E jeroen@platformp.nl
W platformp.nl

Contactpersoon

jeroen mos

U zult het natuurlijk nooit zo formuleren, maar is het niet wat u eigenlijk wilt: een opdracht over de schutting gooien in de geruststellende wetenschap dat het goed komt? Wij staan klaar, achter die schutting. Om u een feilloos productieproces te bieden. 
1_1.icmuzak

Onafhankelijk

Platform P is een onafhankelijke intermediair voor print. Wij kennen de sterke kanten van de verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen we uw specifieke vraag met betrekking tot kwaliteit, snelheid en prijs heel precies beantwoorden. Die kennis overstijgt de grenzen van ons land en continent.
2_1.icpeep

Eén aanspreekpunt

U krijgt bij ons uw vaste printmanager, die zowel verstand heeft van communicatie als van techniek. Een tweede printmanager, zijn vaste buddy, is eveneens op de hoogte van uw opdracht. Zo kunnen we u te allen tijde persoonlijk en slagvaardig bedienen.
3_1.win

Kwaliteit

Wij kennen onze producenten van haver tot gort. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat wij bij elke productie persoonlijk langskomen om het resultaat te bewaken. We letten dan op de kwaliteit, maar ook op de snelheid.
4_1.meedenken

Meedenken

Platform P verdiept zich in uw procesvoering en stelt voortdurend de vraag: kan het efficiënter? Dit streven naar slimmere processen leidde bijvoorbeeld tot onze bestelmodule waar uw collega’s zelf materialen kunnen bestellen terwijl u de financiële afspraken en kwaliteitseisen centraal bewaakt.
5_1.crea

Creatief

We zijn geen reclamebureau, maar binnen ons vak zijn we heel creatief. Als u een bijzonder effect nastreeft, dan komen wij graag met voorstellen hoe dit met drukwerk te bereiken valt. We zitten hier tenslotte om mooie dingen te maken!
6_1.ontzorgen

Ontzorgen

U hoeft zelf geen drukwerkexpert te zijn en u hoeft zelfs niet aan alle details te denken. Wij nemen alle stappen met u door en geven u inzicht in de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke keuze. Zijn alle keuzes gemaakt? Dan hoeft u alleen nog maar achterover te leunen!