meet | join

Mogelijkheden

In De Pionier zijn verschillende ruimtes per dagdeel of avond te huren voor een vergadering, zakelijke meeting of je presentatie. De Blikvanger is te huren voor groepen van 35 tot 50 personen, het Café voor een receptie en de Congierge voor een presentatie of overleg tot 12 personen.
Alle ruimtes beschikken over een beamer, flipover, whiteboard, LCD scherm en glasvezel.

 

De Pionier ligt centraal gelegen in Utrecht, nabij de Jaarbeurs en het Centraal Station. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en parkeren kan gratis op het binnenterrein.

 

Naast de koffie-, thee- en lunchmogelijkheden die The Colour Kitchen kan bieden kunnen zij ook een totaal event voor je verzorgen.

Ontmoeten

Event

Vergadering

Contact:
Grebbeberglaan 15,
3527VX Utrecht
T 030 711 88 19
M info@depionierutrecht.nl

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. Wij willen samen met onze gasten en partners het verschil maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. We leren hen de kneepjes van het vak in onze horecabedrijven, bedrijfscatering en partycatering.
Elke dag ervaren we bij The Colour Kitchen dat wat we doen écht verschil maakt. Zoals Nelson Mandela ooit zei: ‘De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in de levens van anderen.’

 

Lees meer over The Colour Kitchen

Lunch of borrel

Wij verzorgen graag je evenement: van vergaderservice met koffie, thee en lekkernijen tot lunches. Daarnaast verzorgen wij diners en buffetten voor grote gezelschappen en voorzien wij graag in jouw culinaire wensen tijdens jouw event. Dat is onze ongekende gastvrijheid: welkom bij The Colour Kitchen!

 

Zijn er binnen je gezelschap gasten met een dieet of allergieën, laat het ons dan weten. We hebben de kennis in huis die nodig is en informeren je graag over onze alternatieven.

 

Vraag informatie aan over de mogelijkheden.